Een moderne marktplaats

Hoe kan ik doneren is niet onze vraag, waarin wilt u investeren klinkt beter dan doneren. Dat is onze missie. Wij kijken uit naar uw inzet. De zorg wordt op dit moment gezien als een soort citroen. Het is natuurlijk doodzonde dat wij de zorg niet gebruiken als een spons. Mogelijkheden zijn er natuurlijk genoeg, maar voor het verder ontwikkelen van het product hebben wij uw steun nodig. Het is doodzonde dat er op dit moment ontzettend veel kansen onbenut blijven om “onze zorg” verder te verbeteren. Dikwijls is er geen match tussen vraag en aanbod. Daar willen wij iets aan gaan doen.

 

Een sprekend voorbeeld is ons Aap Noot Mies Bord. Meer welzijn tegen lagere kosten.

Hoe kan ik doneren en help daarmee kwetsbare Nederlanders

Nog nooit werden zoveel kwetsbare ouderen geconfronteerd met zoveel onbegrijpelijke regelgeving. Het zijn allemaal kwetsbare mensen die de ellende achter zich willen laten. Die willen leven en gezond blijven om een prettig leven te lijden. En dat is voor velen van hen vaak moeilijk, maar niet onmogelijk. Als ze de kans maar krijgen. Helpt u mee? Een online donatie waarderen we enorm. U kunt bij AvMB eenmalig of bijvoorbeeld maandelijks doneren.

Hoe kan ik doneren
Open kaart

Samen helpen we kwetsbare  groepen aan een menswaardig leven. Wie wil dat niet. Anno 2018. Geef iedereen een kans ! Om volwaardigmee te doen in onze samenleving. Het bijzondere is dat u er ook beter van wordt. Het leven is geen kaartspel.

Wie durft zijn nek uit te steken bij Lucris

Om aan de ene kant gezondheidsvraardigheden bij ouderen en andere kwetsbare groepen te bevorderen is er niet alleen geld nodig. Er is vooral visie en lef nodig om echt te kiezen voor een andere aanpak in ons zorgstelsel. Het resultaat zal zich uitbetalen. Het zorgt voor meer welzijn en als bonus lagere zorgkosten. Wie wil dat niet. Daarom nodigen wij iedereen uit om mee te doen aan dit project. Lees het Meedoen loont en maak dan je keuze. Bij Aandacht voor Medische Bijsluiter mag natuurlijk iedereen meedoen