Affiliate marketing is een vorm van gratis bier.

Affiliate marketing relatief nieuwe vorm van internetmarketing. Vorm waarbij adverteerders hun partners direct kunnen belonen.

Affiliates kunnen dit doen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Bij verkoop is er dan ook een vergoeding. Wij hebben dit systeem overgenomen.

We belonen u voor de verkopen of leads. De opbrengst telt in veel gevallen direct voor 100% mee voor je contributie, da’s lekker. En deze maand een vorm van een speciaal biertje.

Advertentie van het jaar

Het lidmaatschap van Aandacht voor Medisch Bijsluiter. De contributie bedraag € 25.  per jaar en is fiscaal aftrekbaar omdat wij de ANBI status hebben,

Dit bedrag van ieder nieuw lid besteden wij in de maanden december en januari volledig aan “Overleven in een kleine wereld. ”  Als dank krijgt u  een positie in ons beloningssysteem en na een jaar stopt het lidmaatschap automatisch, tezij u aangeeft lid te willen blijven.

 Lees overleven.

Affiliate zijn gewoon doen

Ons Affiliate marketing systeem maakt dat mogelijk. U geeft middels ons affiliate marketing programma een cadeau aan een familielid. De opbrengst die wij krijgen, krijgt u. Met als resultaat; lagere zorgkosten, meer welzijn en meer geld in uw portemonnee.  Vanzelfsprekend aan u de keuze

Advertentie

Sinds 1 december van dit jaar is het ook mogelijk uw contributie en giften  per iDEAL over te maken. Voor slechts € 25 bent u al lid en kunt gebruik maken van alle voordelen van onze vereniging. Als u geen lid wilt worden kunt ook middels iDEAL een gift of donatie aan ons overmaken.

Samengevat: Bijzondere manier van geld teruggeven

We verkopen binnen ons affiliate programma diverse producten en diensten. Producten en diensten die bijdragen aan meer geld voor onze Vereniging. De opbrengsten gebruiken wij om voorlichting te geven en op andere manieren veilig medicijngebruik te stimuleren. Ook bieden wij bedrijven en instellingen hier de gelegenheid hun producten en diensten te presenteren. Wanneer hier een vergoeding tegenover staat wordt dit duidelijk vermeld. Het is ons streven dat de producten en diensten zoveel als mogelijk aansluiten bij onze doelstellingen met soms een verrassing. Als u lid bent worden de opbrengsten natuurlijk bijgeschreven op uw account .

En dit jaar helpt u een kwestbare Amsterdammer.