Affiliate marketing is een vorm van gratis bier.

Affiliate marketing is eigenlijk een relatief nieuwe vorm van internetmarketing. Een vorm waarbij adverteerders hun partners direct kunnen belonen. Affiliates kunnen dit doen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Bij verkoop is er dan ook een vergoeding. Wij hebben dit systeem overgenomen. Het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden. We belonen u voor de verkopen of leads. De opbrengst telt in veel gevallen direct voor 100% mee voor je contributie, da’s lekker.

Advertentie van de maand

 Op de hoogte blijven loont natuurlijk altijd.

 

Tijdschrift

 

Tijdschrift.nl

 

 

Affiliate zijn gewoon doen

Ons Affiliate marketing systeem maakt dat mogelijk. U geeft middels ons affiliate marketing programma een cadeau aan een familielid. De opbrengst die wij krijgen, krijgt u. Met als resultaat; lagere zorgkosten, meer welzijn en meer geld in uw portemonnee.  Vanzelfsprekend aan u de keuze

Advertentie

Sinds 1 december van dit jaar is het ook mogelijk uw contributie en giften  per iDEAL over te maken. Voor slechts € 25 bent u al lid en kunt gebruik maken van alle voordelen van onze vereniging. Als u geen lid wilt worden kunt ook middels iDEAL een gift of donatie aan ons overmaken.

Het is was weer tijd voor de zorgpolis.

Naast het soort polis, Natura of restitutie (veelal vrije keuze) is het natuurlijk ook belangrijk te weten of u recht heeft op zorgtoeslag. Dit kunt u natuurlijk berekenen en aanvragen op de site van de Belastingdienst . Als u dit moeilijk vindt kan Aandacht voor Medische Bijsluiter u hierbij helpen.Voor leden, maar ook niet-leden is deze service gratis. Wij geven uw echter geen advies over welke verzekering u moet kiezen. Wel is het belangrijk te weten dat u de basisverzerkering overal waar u wilt kunt afsluiten.

Samengevat: Bijzondere manier van geld teruggeven

We verkopen binnen ons affiliate programma diverse producten en diensten. Producten en diensten die bijdragen aan meer geld voor onze Vereniging. De opbrengsten gebruiken wij om voorlichting te geven en op andere manieren veilig medicijngebruik te stimuleren. Ook bieden wij bedrijven en instellingen hier de gelegenheid hun producten en diensten te presenteren. Wanneer hier een vergoeding tegenover staat wordt dit duidelijk vermeld. Het is ons streven dat de producten en diensten zoveel als mogelijk aansluiten bij onze doelstellingen met soms een verrassing. Als u lid bent worden de opbrengsten natuurlijk bijgeschreven op uw account .