020-6178310 | info@medischebijsluiter.nl
AvMB > Flat Responsive, Innovatie, Medische Bijsluiter, Mobiele Applicaties > Geschikt voor mobiele applicaties

Geschikt voor mobiele applicaties

Mobiele applicaties

Ook geschikt voor mobiele applicaties, deze site,  net als de oplossing die wij voor ogen hebben, om op deze manier nog meer mensen te bereiken. Grote kans dat de meeste bezoekers Aandacht voor Medische Bijsluiter bezoeken via een mobiel apparaat.

Het roer moet om

Wij zoeken namelijk mensen die zeggen nu is het genoeg. Onze zorg kost steeds meer, maar wij hebben het gevoel dat de kwaliteit steeds slechter wordt. dat is vreemd omdat in veel andere sectoren de kwaliteit  steeds beter wordt. Onze cure is een Rembrandt en dat moet zo blijven. Wat tegenwoordig kan is bijna onmenselijk. Van immuuntherapie tot een 3D long uit een printer waardoor men weer opgelucht adem kan halen.

Bezorgd om onze care

Onze care wordt daarentegen steeds meer een voedselbank; net niet over datum, maar het scheelt niet veel.Vrijwilligers worden ingeschakeld bij complexe zorgvragen terwijl het verplegend en verzorgend personeel geen tijd meer hebben voor de “cliënt” en hun tijd gedwongen besteden aan interieurverzorging, omdat de schoonmakers zijn wegbezuinigd. Artsen besteden gedwongen meer tijd aan nietszeggende keurmerken dan aan de patiënt. Mobiele applicaties zijn waarschijnlijk niet de oplossing voor alle problemen, maar kunnen wel bijdragen aan betere zorg.

Hoe bestaat het

Uit de vele gesprekken die ik heb gevoerd kwam en komt steeds naar voren dat men wel wil en zelfs weet dat het beter voor minder kan, maar dat het niet mag.Mijn vraag was en is dan: “Van wie mag het niet en waarom mag het niet” en iedere keer is het antwoord het systeem.Ik stel daarom voor dat we het systeem gaan veranderen. Niet meer praten over de kosten van de zorg maar over de opbrengsten van de zorg. Ook met betrekking tot mobiele applicaties moet het roer om

Vanuit dit perspectief ben ik begonnen met Aandacht voor Medische Bijsluiter. Logische verandering en verbeteringen aanbrengen die ons ook nog eens minder geld kosten als maatschappij leek mij dan ook het Ei van Columbus. In de praktijk  viel en valt dat vies tegen. Innovatie wordt gezien als een bedreiging, technologie krijgt het label onmenselijk en doelmatigheid een speeltje voor zakkenvullers, met als gevolg dat iedere discussie over kosten in “de Zorg” eindigt in visieloos pingponggevecht.

Nieuwsgierig geworden

Het raamwerk dat wij ontwikkeld hebben is een eenvoudig en vrij toegankelijkheidsplatform  dat vraag en aanbod bij elkaar gaat brengen en waarbij het publiek de regie krijgt. Hierbij bieden wij de politiek een offer the can’t refuse. De politicus die hiervoor wegloopt graaft zijn eigen graf. Wij nodigen daarom iedereen uit om mee te doen. neem daarom direct contact op met onze vereniging

Categories: 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.