020-6178310 | info@medischebijsluiter.nl

The perfect Pitch

Een goede pitch

Een goed pitch kan het verschil maken.

 

Onze Pitch ver

 

Leren zwemmen is letterlijk leren je hoofd boven water te houden. Voor kinderen is dit heel belangrijk, toch zie je dat steeds meer gemeenten door stijgende kosten vanuit de WMO hier steeds minder geld voor hebben. Dit kost levens.

Aap Noot Mies, voorzie de medische bijsluiter van beeld en geluid,  was onze inzending voor het beste zorg idee van Nederland 2014, want het is natuurlijk van de zotte dat we wel naar de maan kunnen, maar niet is staat zijn veel gebruikers van medicijnen te voorzien van begrijpelijke informatie.  Dit zorgt voor duizenden onnodige ziekenhuisopnamen was ook gisteren weer uitgebreid in de kranten te lezen. Dit kost onze samenleving miljoen die we beter voor bijvoorbeeld het leren zwemmen van onze kunnen gebruiken..

Daar moet natuurlijk iets mee gedaan worden zou je denken, Den Haag pakt zoiets op.Met het geheugenbord stonden wij in kranten, kwamen op radio en TV en iedereen zei: “Aap Noot Mies gaat winnen!” maar wij wonnen niet!

Wij staan nu al twee jaar te  bonken op deuren met de oplossing in onze handen, namelijk het geheugenbord. Wij kregen applaus en als uitsmijter altijd die maar en vervolgens werden wij naar de uitgang verwezen. Wij doen daarom een beroep op u om mee te gaan werken aan de oplossing die wij voor ogen hebben.

Want het zijn niet de ambtenaren en de politici in de Den Haag die voor de noodzakelijk veranderingen in het zorgstelsel kunnenzorgen, maar mensen zoals u en ik die ervoor gaan zorgen dat we samen de zorg betaalbaar en toegankelijk houden voor onszelf maar (en deze maar kan ik hem hebben )ook voor onze ouderen, andere kwetsbare groepen en misschien wel in het bijzonder voor onze kinderen.

Aandacht voor Medische Bijsluiter dankt en rekent op u!