Eigen fonds

Je eigen fonds. Wat is er leuker dan zelf bepalen wat er gebeurd met het geld dat u geeft aan goede doelen. Vaak krijgt u een envelop met een woord van dank voor uw gulle gift, maar is er tevens een acceptgirokaart bijgevoegd met het verzoek om wat extra te storten. U wordt op u gevoel aangesproken en denkt terug aan de beelden die u zag van mensen in nood en doet nog even snel een overboeking.

Zelf uw doel bepalen

Dit kan anders en op een manier dat u zelf bepaalt aan welke projecten of initiatieven uw geld wordt uitgegeven. Als u dit aanspreekt is het mogelijk eerst een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hierin leggen wij de mogelijkheden uit die wij u als vereniging kunnen bieden. In het vervolg kan uw notaris u hierbij adviseren.

Volledig vrijgesteld van belasting

U laat dan vastleggen welke wensen u heeft en wat er met uw geld moet gebeuren. Aandacht voor Medische Bijsluiter (AvMB)  heeft sinds eind 2014 de Anbi status status waardoor in vele gevallen uw gift volledig vrijgesteld is van belasting. Over de exacte voorwaarden kunt u terecht bij uw accountant of bij ons.

Wilt u duurzaam bijdragen aan een sociaal initief  dan is het ook mogelijk een eigen Fonds op Naam in te stellen.  Als initiatiefnemer kiest u zelf de naam en het bestedingsdoel van zijn Fonds op Naam, voorwaarde is dat bij onze doelstellingen past.

Als (nieuwe) donateur van Aandacht voor Medische Bijsluiter kunt u met al uw vragen terecht onze voorzitter. Blijf op ook op de hoogte via onze nieuwsbrief  De Bijsluiter

Meer weten?

Wilt u meer weten over Fondsen op Naam tegen zeer lage kosten bij Aandacht voor Medische Bijsluiter. Laat uw gegevens achter en we nemen graag contact met u op en u kunt zelf bepalen welk doel u kiest.

 

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.