vrijwilligerswerk loont

Een loterij is bingo

Een loterij is bingo voor veel organisaties en verenigingen.  Wij krijgen van verenigingen vaak te horen dat wat extra geld welkom is. Echter dat de eisen, die partijen als de postcodeloterij stellen, niet aansluiten bij wat de meeste organisaties kunnen bieden.

De 06 Nummerloterij is een initiatief van Aandacht voor Medische Bijsluiter waarbij iedereen een kans krijgt om te winnen. Wij hopen op korte termijn een vergunning aan de kunnen vragen voor tel uit je winst . Een loterij is bingo, niet alleen voor de deelnemers, maar meestal vooral voor de organisatoren. Wij gaan het anders doen.

Bij ons zit u goed hoort u de organisator zeggen, wij zeggen bij ons zit u beter.

Winnen doe je met je 06

Alle puzzelstukjes vallen dit keer op hun plek. De 06 Nummerloterij is een initiatief van Aandacht voor Medische Bijsluiter waarbij niet alleen kleine verenigingen en organisaties kunnen profiteren van inkomsten uit loterijen, maar ook u als deelnemer.Bij ons geldt bij ons  in een loterij bingo voor de gewonee man.

Dat klinkt toch zoals het moet.

Wie is wie

Wij willen onze activiteiten en ambities graag actief onder het voetlicht brengen en zijn altijd bereid om u hierover uitgebreid te informeren. Hoe meer mensen meespelen des te meer wij kunnen betekenen voor u en uw organisatie of vereniging.

Doe ook mee!

Hoe werkt het

Als u gaat meespelen kunt u direct gebruik maken van ons ledenprogramma. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld dat u er letterlijk beter van wordt,ook al wint u niet. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn, maar het is, geloof het of niet, nog unieker.

Nieuwsgierig geworden

Organisator grote winnaar.

Bij de Nationale Postcode Loterij is de winkans van de grote loterijen het laagst. Bij de postcodeloterij gaat ongeveer 50% naar goede doelen. Het prijzengeld bestaat meestal uit een ijsje of een kleurboek. Op uw kosten zetelen zij in mooie dure panden.

Staatsloterij, Lotto, Toto, Europese loterijen zijn eveneens grote spelers. De Nederlandse staat pikt overigens ook graag graantjes mee. Naast de opbrengsten uit de Staatsloterij is er de 29% kansspeelbelasting voor prijzen boven de € 499.

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld dat u er letterlijk beter van wordt,ook al wint u niet. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn, maar het is, geloof het of niet, nog unieker. Als u gaat meespelen kunt u namelijk direct gebruik maken van ons ledenprogramma.

Grijp die kans

U kunt het ook zelf regelen. Het opzetten van een loterij, maar dat is heel veel werk en kent veel Beren op de weg.

Da’s logisch