vrijwilligerswerk loont

Vrijwilligerswerk loont

Vrijwilligerswerk loont en je wordt er financieel zelfs beter van klinkt als een broodje aap. Aandacht voor Medische Bijsluiter gaat met u die uitdaging aan. Niet goed geld terug is ons motto. Lees dit artikel en neem dan uw besluit.

Waarom wil men je als vrijwilliger

Alles wat je wilt weten over vrijwilligerswerk, je wordt er mee doodgegooid. Pakkende teksten als met jouw gaan we de oorlog winnen, samen maken we Nederland beter.

Zelf vrijwilligerswerk doen, nu kan het? Overal wordt je opgeroepen om iets voor een ander te doen. Vrijwilligers zijn onmisbaar en steeds wordt benadrukt dat je er niet beter van hoeft te worden. Dat je het vooral moet hebben van dat schouderklopje. Voor een deel klopt dat wel. Maar wat niet klopt is dat het geld dat hiermee wordt bespaard veelal een andere bestemming vindt. Als het geld een andere waardevolle bestemming bereikt valt hiermee te leven, ook al wordt die keuze niet door jou bepaald. Helaas is de werkelijkheid vaak anders. Eigenlijk te gek voor woorden. Door jouw fantastische werk, wordt net dat beetje extra voor de bestuurders van de instelling betaald. Dat kan nee dat moet anders. Je kunt bij ons als vrijwilliger kiezen om mee te doen aan het ledenplan.

Vrijwillig er (i)s werk

Met dit in gedachte is AvMB aan de slag gegaan. Wij hebben een aantal projecten en initiatieven ontwikkeld waar iedereen beter van wordt. Dat klinkt als balletje, balletje, maar heeft te maken met ons fiscale systeem. De fiscus probeert sommige activiteiten te ontmoedigen en andere te stimuleren. Met onze specialisten hebben dan ook wij een aantal concepten ontwikkeld. Die met name onze leden beter maakt. Als je de € 25 contributie niet kunt betalen kun je het bestuur om vrijstelling vragen. Van ons moet iedereen kunnen meedoen. De medewerkers van de fiscus krijgen het er nu al Spaans benauwd van, maar dat is hun zorg. Leden plukken bij ons de vruchten, geen reclame  kreet. Het enige wat je hoeft te doen is vrijwilliger worden in combinatie met het lidmaatschap.

vrijwilligerswerk loont
De patiënt centraal

Wacht niet langer

Pak nu deze kans. Bepaal zelf je grenzen. Wij bieden je vrijwilligerswerk waar je natuurlijk zelf beter van wordt. Nee dit keer is het echt geen “head and shoulders tekst”eerder een belofte. Aandacht voor Medische Bijsluiter biedt jou een unieke kans je verder te ontwikkelen en daarnaast ook veel geld te verdienen. Doe daarom direct mee.