Vacatures voor de zorgprofessionals

Vacatures voor de zorgprofessionals.

Vacatures voor de zorgprofessionals heeft Aandacht voor Medische Bijsluiter op dit moment helaas nog niet. Wel hebben wij een intersssant beloningspakket voor onze vrijwilligers. Het is dan ook nepnieuws met een reden. Dat verdient natuurlijk enige uitleg. Wij betreuren het, maar kunnen u helaas op dit moment niet die echte vacature bieden. Hier willen wij natuurlijk zo snel mogelijk verandering in aanbrengen. Uiteindelijk gaat het om die echte baan. Echte vacatures voor de zorg Met een liddmaatschap van Aandacht voor Medische Bijsluiter krijgt u weliswaar geen echte baan, maar wel een vorstelijke beloning. U denkt waar zit dat addertje? Wij kunnen u verklappen, die zijn er niet.

Bevorderen gezondheidsvaardigheden

Aandacht voor Medische Bijsluiter (AvMB) wil het mogelijk maken dat het direct duidelijk wordt hoe een medische bijsluiter gelezen moet worden. Dit moet er ook toe bijdragen dat er beter wordt gecommuniceerd tussen de gebruiker en de zorgverlener. Als u medicijnen gebruikt of meer informatie wilt over veilig gebruik van medijnen dan adviseren wij u te allen tijde u hierin te laten adviseren door uw huisarts of apotheker zij zijn uw eerste en belangrijkste aanpreekpunt. Zorgmijden loont nooit, daarom wil Aandacht voor Medische Bijsluiter inzetten op bevorderen van gezondheidsvaardigheden.

Platform

Als u opzoek bent naar een platform dat als doel heeft op korte termijn een zo duidelijk mogelijk overzicht te bieden van de beschikbare informatie ten behoeve van doelmatig gebruik van de medische bijsluiter voor zowel de profesional als de gebruiker dan bent u aan het juiste adres bij Aandacht voor Medische Bijsluiter. Voor en door echte mensen is ons motto. Doe ook mee

Zorgverleners, zoals uw huisarts en specialist registreren zich in het Big-register

Het BIGregister geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. U kunt bij hier ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma.