Initiatief I: Een nieuw begin. Het concept ligt op de plank. Het nostalgische Aap Noot Mies Bord is terug in een nieuw jasje. Eigentijds en gericht op de gebruiker. Patient Centered Care uit de polder noemen wij dat. Doe mee aan dit Initiatief.

Imitiatief II: Pill Bill Terug van weggeweest. Het lijkt dat medicijnen onbetaalbaar worden.Aan de productiekosten kan het niet liggen denk je dan. Wat papier en wat poeder.

Initiatief III: Wacht niet langer. Stuur direct jouw zorgoplossing in en misschien hoor jij wel tot diegenen die mee gaan doen aan het TV programma: Problemen zijn er om op te lossen. Er wacht je een bijzonder hoofdprijs te wachten

Initiatief IV: Binnen onze opleiding zijn er diverse mogelijkheden. Wij bespreken deze graag in een persoonlijk gesprek. Door opleidingen kan onze vereniging stappen zetten. Medische informatie is ingewikkeld en daarom is ons doel om in het najaar opleidingen te gaan verzorgen. Hoe weten wij nog niet, omdat het eigenlijk een taak van onze overheid is.

 

Geheugenbord is meer dan een idee het is een solide oplossing voor een maatschappelijk probleem. Elegante oplossing, waaarbij we gebruik maken van technologie die werkt

Lucris binnenkort op de buis, in Amsterdam op de kabel en online natuurlijk altijd en overal te zien.

Er staat veel te gebeuren

In de ether als start bij Salto, maar ook online.  Verder hopelijk met de 06 Nummer Loterij  Wij vinden het namelijk ook niet eerlijk dat de organisator een grote kluif krijgt, 19 organisaties wat projectjes en de rest het nakijken heeft.

Hartstikke goed wat jullie doen, vrijwilligers, maar wij blijven lekker zitten in ons miljoenenpand aan het Vondelpark in Amsterdam. Dat is niet zo tof hebben wij veel mensen horen zeggen, vooral niet als je bedenkt dat een groot deel van het prijzengeld uit ijsjes bestaat. Follow the Money kan hier misschien een leuk artikel over schrijven.