tekentafel politiek

Voorwaarden lidmaatschap vereniging Aandacht voor Medische Bijsluiter (AvMB) .

Leden van onze vereniging ontvangen 4x per jaar de digitale nieuwsbrief,  de Bijsluiter. Afmelden voor deze nieuwsbrief  is natuurlijk altijd mogelijk. Bij aanmelding koppelt het landelijk bureau een nieuw lid van de vereniging aan een ander lid van AvMB. Een lid neemt dan rechtstreeks contact op met u om u te informeren over de activiteiten van de vereniging. Jaarlijks organiseert wij tal van activiteiten. Indien u als lid wilt deelnemen aan het ledenprogramma van AvMB kan dat worden doorgegeven per mail.

Voordelen lidmaatschap van de vereniging

Als lid van AvMB patiëntenvereniging kunt u zich ook aanmelden voor het ledenprogramma van onze vereniging. AvMB patiëntenvereniging komt op voor uw belangen.In de zorg en in de politiek, landelijk en lokaal. Met uw steun staan we samen sterk!

Voordeelacties

Als lid van AvMB krijgt u korting op diverse producten en diensten. AvMB heeft deze producten niet getest. Niet alle genoemde effecten van producten zijn wetenschappelijk bewezen. Het gebruik van ledenvoordeelacties is dan ook voor eigen risico.

Contributie

Het  contributiebedrag van onze vereniging bedraagt € 25 per jaar. Als de contributie voor het nieuwe jaar wijzigt, kondigen we dit aan in “de Bijsluiter”. Als u zich aanmeldt na 1 oktober, vindt de eerste contributieafschrijving plaats in januari van het volgende jaar.

Lidmaatschapsjaar

Het lidmaatschapsjaar van de vereniging loopt gelijk met een kalenderjaar.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd, tenzij u voor 1 december van het lopende jaar opzegt. U kunt uw opzegging sturen naar onze Service afdeling (het adres vindt u hieronder). Opzeggen kan ook per e-mail: info@medischebijsluiter.nl , maar ook per telefoon: (020) 617 83 10. De reden van uw opzegging is natuurlijk belangrijk voor AvMB. Wij vragen u daarom de reden bij uw opzegging  te vermelden.

Verenigingsvoorwaarden

Als patiëntenvereniging moeten wij aan een aantal voorwaarden voldoen. Meer informatie over de doelstelling en organisatiestructuur van onze organisatie kunt u dan ook vinden in onze statuten.

Contactgegevens van AVMB

Sporadenlaan 69 1060 MN Amsterdam tel : (020) 6178310 bgg (06) 46061096 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur)