Werken in de zorg?

Wil jij werken in de zorg? Lange tijd was er een tekort aan banen, maar tegenwoordig is er een chronische tekort aan professionals. Er is een uitgebreid aanbod van vacatures in de zorg.

Wat jouw vak ook is binnen de zorg- en welzijnssector er zijn op dit moment heel veel vacatures. Er zijn zorg zelfs vacatures op elk niveau, van mbo niveau 1/2/3 tot vacatures voor mensen met een hbo/wo diploma.

Werken in het publieke domein?

Banen in de zorg is natuurlijk wel anders dan werken in welke andere bedrijfstak dan ook. Het is werk dat er echt toe doet. Daarnaast vergt het specifieke eigenschappen en vaardigheden. En dat maakt werken in de zorg altijd een mooie uitdaging. Of je nu een fulltime of parttime baan in de zorg zoekt, vakantiewerk in de zorg je kunt meestal direct aan de slag.

Vacature sites

Medische banenbank

Werken in de zorg

Medisch Contact

Skipr

GGD

Gezondheidszorg Banen

Nationale Vacaturebank

Medi Vacature

Randstad

Werken in de UK

Internationaal

Vrijwilligerswerk

Werknemersvrijwilligerswerk

Steeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving. Door hun medewerkers als coach in te zetten, door hun handen uit de mouwen te steken voor een goed doel of door hun kennis beschikbaar te stellen aan maatschappelijke organisaties. Kortom, steeds meer bedrijven doen aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Het MBO Programma van MVO Nederland wil maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) in Nederland groter, sterker en beter maken. Met als resultaat: meer medewerkers die vrijwilligerswerk doen én meer winst voor groepen in de maatschappij die wel wat steun kunnen gebruiken.

Extra dimensie

Aandacht voor Medische Bijsluiter heeft een extra dimensie aan vrijwilligerswerk toegevoegd. Hoe dat precies zit leggen wij graag in een persoonlijk onderhoud uit.