020-6178310 | info@medischebijsluiter.nl
AvMB > Blog > Overige Artikelen > Nieuw betalen met iDEAL

Nieuw betalen met iDEAL

Nu ook met iDEAL lid worden

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving vanaf uw eigen bank. Als u  de regels voor veilig internetbankieren volgt, is iDEALeen veilig betaalmiddel. De betaling is direct terug te zien in uw rekeningoverzicht. U hoeft dan ook geen rekeningnummer en andere gegevens over te typen, zoals bij een overboeking via internetbankieren.

Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent, maar dan nog eenvoudiger. Ook voor betalen geldt hoe toegankelijker hoe beter.        iDEAL

Nadelen

Hoewel de betaling voor u niet anders is dan een normale bankoverschrijving kost het toch wat extra administratie kosten. Voor de betaling worden  kosten in rekening gebracht van 40 tot 50 eurocent per transactie.  Dit is in vergelijking enkele eurocenten voor een bankoverschrijving procentueel een groot verschil. Bovendien worden de betalingen eerst op een tussenrekening van de bank gestort. Het kan enkele dagen tot een week duren voordat de betaling daadwerkelijk op de rekening van de onze vereniging is bijgeschreven. Op die wijze kan de bank rente-inkomsten uit het transactiebedrag halen. Hoewel het rente voordeel op dit moment natuurlijk te verwaarlozen valt.

Voordelen

De vorm van betalen biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL . De betaling is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Veilig betalen

Het kan met iDEAL  Wij zijn natuurlijk blij met iedere bijdrage. U kunt de verdubbelaar inzetten. Doneer aan AvMB en de belastingdienst draagt dan ook een steentje bij. Dat is prettig, nietwaar. Geen bitcoin of cryptomunten wel het voordeel van de grote getallen.en geen Balkenende-norm.

 

 

1 Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.