waar moet ik zijn

Direct contact

Aandacht voor Medische Bijsluiter staat voor direct contact

direct contact

Misverstanden voorkomen

Om  misverstanden te voorkomen geven wij de voorkeur aan direct contact. Het helpt. Het klinkt simpel,  maar het is uiterst doeltreffend. Ook voor Den Haag kan het veel tijd en dus geld opleveren als men dit simpele principe hanteert. Daarnaast voorkomt het de woorden…..

Waar blijft die parlementaire enquête

Direct contact , daarmee voorkomt u: “Had ik dat maar eerder geweten”. Dit is geen moderne versie van Wir haben es nicht gewußt (Nederlandse vertaling: “Wij wisten het niet”) en was in de jaren na de Tweede Wereldoorlog in Nederland een ironische zegswijze over de houding van de Duitse bevolking, maar ook vele anderen rond de Holocaust. Je ogen sluiten voor goed en kwaad is van alle tijden, maar zal in de ogen van velen nooit meer die verschrikkingen van 1940-1945 kunnen benaderen. De collectieve schaamte die dit tot gevolg heeft gehad is nog altijd een rem op het benoemen van mistanden. De Klokkenluider wordt nog steeds gezien als een verklikker en binnen het bedrijf dat hij aan schandpaal nagelt als een rat. Een stuk vuil dat je zo snel als mogelijk moet zien te lozen. Ieder onderzoek naar dit verschijnsel laat het zelfde beeld zien.

Cure is een Rembrandt

Het is dan ook niet vreemd dat  er nog te vaak dat men de ogen voor sluit en zeker niet alleen om te slapen. Ook binnen de zorg wordt wel eens oogje dicht gedaan, dikwijls omdat men zich machteloos voelt en het idee heeft er toch niets aan te kunnen veranderen. Hier geldt natuurlijk dat als je bij de pakken neer gaat er zeker niets verandert en dat is doodzonde. Onze cure kun je vergelijken met een Rembrandt. Mondiaal gezien een meesterwerk. Het is dan ook bizar dat we met al die miljarden er niet in slagen om onze care naar een hoger plan te tillen. Waar blijft die parlementaire enquête is dan ook een legitieme vraag. Neem direct contact op. Ook om kennis te maken met ons unieke ledenprogramma. U wordt er direct beter van 100 % en geld terug als het niet bevalt is een garantie die geen enkel aan organisatie u biedt.

Stuur Aandacht voor Medische Bijsluiter een e-mail.

Vul alle velden in

1 Comment

Comments are closed.