Hoe kan ik maximaal doneren

Hoe kan ik maximaal doneren

Hoe kan ik maximaal doneren, veel goede doelen zijn al heel blij als u zegt:” Wij doneren dit jaar ook weer.” U  krijgt de horen dat doneren belangrijks is. Doordat mensen als u doneren kunnen er allerlei mooie projecten worden uitgevoerd. U geeft, maar weet eigenlijk niet wat er met uw geld gebeurd. Als u denkt dat maakt mij eigenlijk niet uit is dat uw goed recht. Wij spreken natuurlijk voor eigen parochie als wij zeggen: Bij ons ziet u goed. Wij durven dit te zeggen omdat u bij ons meewerkt aan het grijpen  van een aantal kansen. Er verdwijnt nog teveel in bodemloze putten.

Het kan met iDEAL  Wij zijn blij met iedere bijdrage. U kunt de verdubbelaar inzetten. Doneer aan AvMB en de belastingdienst draagt dan ook een steentje bij. Dat is prettig, nietwaar. Geen bitcoin of cryptomunten wel het voordeel van de grote getallen. Life time earning en geen Balkenende-norm. Doneren aan Aandacht voor Medische Bijsluiter biedt u de mogelijkheid zowel passief als actief mee te werken aan een uniek concept. Een concept dat ook rekening houdt met de wensen van de donateur.

Voordeel van het lidmaatschap

Nog beter is het als u ook lid wordt van Aandacht voor Medische Bijsluiter. U kunt dan direct gebruik maken van ons ledenplan. Het unieke aan onze vereniging is dat wij niet de boel gaan openbreken of dat het allemaal zakkenvullers zijn. Wij kijken naar de feiten en wat blijkt. Er zijn heel veel quick wins. Daar gaan we in 202o werderom aan werken. Donaties kunnen wij dan ook goed gebruiken. Het enge nadeel voor de donateur is dat we hem of haar niet kunnen belonen,  wel krijgt u bij donaties vanaf € 25 het Aap Noot Mies Bord.

Aap Noot Mies
Het leesplankje voor onze leden

Het  project Het echte verhaal waar wij heel veel van verwachten is natuurlijk het meest succesvol als iedereen er van kan profiteren.

Kijk hier voor ons ledenplan