Vacatures in de zorg

Vacatures in de zorg zijn nog steeds moeilijk te vervullen. Vaak sluit de opleiding niet aan op de vraag uit de praktijk. Vaak hoor je: “een te lage of te hoge opleiding. Te weinig ervaring of te oud krijgt de kandidaat dan vaak tussen de regels door te horen. Er zijn nog wel meer redenen om niet in zee te gaan met hem of haar.Wij staan hier als vereniging daarom daarbij niet te lang bij stil, omdat wij hier geen enkele invloed op kunnen uitoefenen. Vooroordelen wegnemen kost namelijk tijd.

Tijd die beter besteedt kan worden.

Neemt niet weg dat daar natuurlijk snel iets aan moet worden. Aandacht voor Medische Bijsluiter heeft hier iets op gevonden. Onze vereniging biedt een ieder nude kans mee te werken aan een uniek concept. Als consulent bepaal je binnen de vereniging dan ook je eigen project. Om hier vervolgens direct hiermee aan de slag te gaan. Op dit moment werken wij voornamelijk met vrijwilligers /consulenten.Daarnaast kan iedereen die bijvoorbeeld een idee of een intiatief heeft natuurlijk direct  bijsluiten. Wat wil je nog meer, zeggen wij dan.

vacatures in de zorg
DarkoStojanovic / Vacatures in de zorg

Eigen initiatief verdient een podium

Voor mensen uit de zorg die het leuk vinden nu eens echt de tijd te nemen om iemand te begeleiden. In eerste instantie met zijn medicijngebruik. Met dit in het achterhoofd hebben wij het tv format Lucris bedacht . Het spreekt voor zich dat iedereen die mee wil doen, mee mag doen. Natuurlijk zijn er ook tal van andere mogelijkheden als je iets meer back stage wil opereren. Het idee is dat je naast je huidige baan of een andere situatie mee gaat werken aan ons initiatief. Je krijgt communicatie en presentatie trainingen.  Er is naast medische professionals ruimte voor diverse andere disciplines. Van presentator tot figurant iedereen is natuurlijk van harte welkom. 7 december maken we de promo in Amsterdam. doe jij ook mee?

Ruim overzicht van vacatures in de zorg.

Uiteindelijk gaat het toch om die betaalde baan.

Medische banenbank

Internationaal

Werken in de zorg

Gezondheidszorg Banen

Nationale Vacaturebank

Medi Vacature

Randstad

Een korte samenvatting

Onze vereniging wil op de eerste plaats natuurlijk bijdragen aan het ontwikkelen van methodes om veilig medicijngebruik te verbeteren. Daarnaast professionals voorlichting laten geven ten behoeve van veilig en gepast medicijnengebruik. Ook gaan wij ondersteuning bieden bij niet aangeboren hersenletsel. Tevens willen wij ook met behulp van social media een platform ontwikkelen dat bijdraagt aan veilig medicijngebruik.Tenslotte heb je de keuze betaald of onbetaald lid te zijn. Wat wil je nog meer.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u direct contact opnemen met de heer drs. Alexander Grassi, voorzitter. email alexander@medischebijsluiter.nl  of (tel: 06-46061096).

Direct aan de slag als consulent