Veel interessante initiatieven.

Initiatieven genoeg. Het concept ligt op de plank. Het nostalgische Aap Noot Mies Bord is terug in een nieuw jasje. Eigentijds en gericht op de gebruiker. Patient Centered Care uit de polder noemen wij dat. Wij nodigen u uit om direct mee te doen.
Pill Bill Terug van weggeweest.

Van uitstel komt afstel

Wacht niet langer. Stuur direct jouw zorgoplossing in en misschien hoor jij wel tot diegenen die mee gaan doen aan het TV programma: Problemen zijn er om op te lossen. Doe daarom mee aan één van onze initiatieven. Er wacht je geen bijzondere hoofdprijs, maar wel een scala van mogelijkheden.

Binnen onze opleiding zijn er ook diverse mogelijkheden. Wij bespreken deze graag in een persoonlijk gesprek.

 

Solide oplossing voor een maatschappelijk probleem. Geheugenbord is meer dan een idee

Pill Bill binnenkort de enige echte als vlogger in de vlogsluiter en op de buis, maar ook op het doosje Beeld spreekt voor zicht. Wij geloven nog steeds in TV als interessant mediakanaal voor het publiek. Met de structuur van een vereniging zijn er financieel ook fiscaal meer mogelijkheden voor initiatieven.

Binnenkort op de buis

In de ether als start bij Salto, maar ook online. Verder hopelijk met de 06 Nummer Loterij  Wij vinden het namelijk ook niet eerlijk dat de organisator een grote kluif krijgt, 19 organisaties wat projectjes en de rest het nakijken heeft. U weet wel over wie wij het hebben.

Hartstikke goed wat jullie doen, vrijwilligers, maar wij blijven lekker zitten in ons miljoenenpand aan het Vondelpark in Amsterdam. Dat is niet zo tof hebben wij veel mensen horen zeggen, vooral niet als je bedenkt dat een groot deel van het prijzengeld uit ijsjes bestaat. Follow the Money kan hier misschien een leuk artikel over schrijven.

Door opleidingen kan onze vereniging stappen zetten. Medische informatie is ingewikkeld en daarom is ons doel om in het najaar opleidingen te gaan verzorgen. Hoe weten wij nog niet, omdat het eigenlijk een taak van onze overheid is. Doe mee aan één van onze initiatieven.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trending