020-6178310 | info@medischebijsluiter.nl
AvMB > Blog > Tijd Voor Actie > Stop met sjoemelen

Doe mee aan een uniek initiatief.

Om gehoord te worden in Den Haag hebben wij uw steun nodig.
Alleen dan kunnen wij het verschil maken.

Word lid na dit fragment

Stop met sjoemelen

Sjoemelen mag niet lonen

De boel bewust bedonderen, sjoemelen en daar vervolgens beter van worden; Dat is niet alleen raar. Dat is crimineel en verdient afkeur.Het bezorgt ons als samenleving veel schade. Het kan ook anders, maar dan moet er wel wat veranderen.

Bij Aandacht voor Mediche Bijsluiter staat gezond verstand dan ook voorop. Daarom gaan wij in tegenstelling tot veel andere partijen, instanties voor samenwerking en  passen wij voor vliegen afvangen, de Cudos norm aan hun laars lappen en in een aantal gevallen nog erger:  De boel belazeren, zij die dit doen weten dat.  Onze oproep aan hen: Stop met sjoemelen

Het tij keren, te de stroom in zwemmen; iedere vereniging of goed doel bedient zich van dit soort teksten. Dus wat maakt Aandacht voor Medische Bijsluiter dan zo bijzonder. Deze legitieme vraag is eenvoudig te beantwoorden. U wordt er zelf beter van.

Daarnaast krijgt Ieder initiatief / trial / idee dat bij kan dragen aan het verbeteren van toegankelijkheid en begrijpelijkheid van medische informatie onze steun, want het gaat ons niet om het applaus, maar om de oplossing.

Behandeling begrepen Olchert Vels vertelt u meer

De Beeldsluiter Faisel Gazi, directeur van Kindermedicijn vertelt u meer

Kijksluiter

Apotheek In gesprek met Bob de Dood directeur bij het FBA  kregen wij niet het idee dat de pictogrammen het Ei van Columbus zijn.

Dus kom ook met u initiatief

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.